Een kopje koffie met een koekje erbij

Wie staat er achter Intercompagnie....

Intercompagnie is het adres voor financiële zaken en mediation. Financiële dienstverlening en conflictbemiddeling (bij bijvoorbeeld echtscheiding) is mensenwerk en persoonlijk contact is daarbij essentieel. Een klein bedrijf is daarom erg prettig; korte lijnen en snel kunnen schakelen.

Ik vind het belangrijk dat je weet met wie je te maken heeft als je Intercompagnie inschakelt voor jouw financiële zaken en/of mediation. Persoonlijk contact is daarbij de basis en daar neem ik graag de tijd voor. Maar ik vind het ook belangrijk dat je weet wie er tegenover je aan de tafel zit.

Ik, Theresia Huisman, ben geboren (in 1972) en getogen in Borgercompagnie in de provincie Groningen. In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht met als specialisatie commerciële economie/ internationaal marketingmanagement. Tijdens en na mijn studie heb ik veelvuldig in het buitenland gewoond om (levens)ervaring op te doen. In 2001 ben ik weer naar Nederland gekomen om verder te gaan in de financiële dienstverlening. Zo ben ik bij mijn vader in de zaak gekomen en in 2005 heb ik Intercompagnie mogen overnemen en het is sindsdien gevestigd in kantoor aan huis te Borgercompagnie.

Werkzaam zijn in de financiële dienstverlening vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date informatie van de markt. In 2001 heb ik mijn entree gemaakt in de financiële dienstverlening en heb door beroepsgerichte opleidingen, zoals inkomensverzekeringen, schadeverzekeringen particulieren, zakelijke schadeverzekeringen, leven, belastingen etc. mijn vakkennis opgedaan. Kort daarna ben ik verdergegaan met woning- en consumptieve financiering, zodat ik mij kon specialiseren in hypotheekadvies.

Sinds 2004 ben ik Erkend Hypotheek Adviseur wat per 2021 definitief gewijzigd is in Erkend Financieel Adviseur. Al deze vakdiploma's hebben geleid tot vergunningen op alle vlakken van de financiële dienstverlening afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten, die tegenwoordig onmisbaar zijn om werkzaam te mogen zijn in de financiële dienstverlening. Om deze kennis actueel te houden volg ik regelmatig workshops en cursussen en leg eens per 3 jaar op alle vakgebieden examens af, zodat ik je kan garanderen dat ik aan alle vereisten voldoe. Daarnaast ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Adviseurs in Financiële Zekerheid, Adfiz; wat de kwaliteit van mijn dienstverlening benadrukt. Verder heb ik in 2020 de opleiding tot MfN-register mediator gevolgd en met succes afgerond. Vanaf 2020 begeleid ik mediations om een echtscheiding of een conflict, samen met jou, tot een goed einde te brengen.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met jou...

Theresia M. Huisman Martinez-Duque

Functie: Erkend Financieel Adviseur en MfN-registermediator
Telefoon: 0598 615 049
E-mail: tmhuisman@intercompagnie.nl

Stel ons gerust uw vraag