Theresia in gesprek met een man en een vrouw

Mediation

Sinds 2020 biedt Intercompagnie een aanvulling op haar dienstverlening aan in de vorm van mediation. Mediation is nog niet heel bekend in Nederland, maar in de Verenigde Staten is dit al lang een bekende manier om meningsverschillen en conflicten op te lossen, zonder hiervoor naar de rechter te hoeven.

Oplossing

Veel mensen denken dat je slaande ruzie moet hebben om gebruik te maken van een mediator, maar dat is juist niet het geval. Voor mediation is het belangrijk dat je bereid bent nog met de andere partij te praten en tot een oplossing te komen. Zo zie je dat er vaak gebruik van mediation wordt gemaakt door gemeentes om bijvoorbeeld burenruzies op te lossen. Ook werkgevers en werknemers maken vaak gebruik van de diensten van een mediator om een arbeidsconflict tot een goed einde te brengen. Dat is het mooie van mediation; onder begeleiding van een mediator werk je toe naar een win-win situatie.

Wilt u weten of uw meningsverschil of scheiding via mediation kan worden opgelost of wilt u meer informatie hebben over mediation, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik kan u helpen

Mediation sluit mooi aan bij de bestaande dienstverlening van Intercompagnie en dan specifiek in de vorm van mediation bij echtscheiding. Als mediator en financieel adviseur kan ik u op veel gebieden bijstaan; fiscaal, inkomens technisch, hypotheek, verzekeringen e.d. Op deze manier houdt u de zaken op één adres, wel zo praktisch. Zelf haal ik er veel voldoening uit om mensen in een lastige periode te kunnen helpen en uitzicht te bieden op een nieuwe fase in hun leven.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.